onsdag, juli 19, 2006

Endelig færdig......

.....med mine trekking sokker i pusse nusse farver og mønsteret "Embosssed Leaves" fra InterWeave Knits/ winter 2005.Dejligt mønster og dejligt garn....men det bliver vist mere hjemme sokker som trekking sokker. "Embossed Leaves" er absolut et mønster jeg vil strikke igen...det er så dejlig nemt og hurtigt at lære udenad!

Og nu kan jeg vil ikke længere holde på mit påbegyndende Orchid strikketøj......her er starten...den spæde start. Jeg nyder hver eneste maske ....jeg skal snart til at strikke det fancy mønster....det glæder jeg mig ret meget til!
Der er et utrolig smukt spil i garn kvaliteten, når den strikkes....en sand fornøjelse af uld, silke og bomuld.


Til Ulla vil jeg bare lige sige.....jeg tror det er en gylden regel, at hvis der ikke står nævnt andet....så kan du gå ud fra, at strikkeprøven er i glatstrik ....er mine læsere enige!


Er der noget at sige til, at jeg bliver lidt rørt, når jeg ser min egen datter vandre rundt i haven med min gamle dukke vogn og dukke Flemming liggende i?

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Hvor ser den altså mums ud, orchid røg hermed i kufferten til Colorado.
Tjaaaaa, jeg mener strikkefastheden skal angives for mønstret. Så strikker man rib, skal den være i rib etc. Men nu er det jo ikke fordi f.eks. Mor Isager følger gængse traditioner, så jeg mailede HI, strikkerprøven er i rib. Men tak :-)

Ulla

Mette sagde ...

Fine strømper - selvom tanken om strømper i denne hede ikke er til at bære.... Glæder mig til at se mere til både din og Ullas Orchid. Helga Isager burde næsten have at vide, hvor god reklame "vi giver hende"!

Vivian sagde ...

Fantastisk døde strømper, dét mønster må da være multi-anvendeligt, også til f.eks et sjal.

Orchid ser bare mums ud!!

Hilsner fra Vivian

Marianne sagde ...

HA-HA, Vivian!
Det er da vist din hjerne, der er halvdød her i varmen - for disse strømper ser de meget levende ud!:-)))
Undskyld - kunne ikke dy mig!!
Malle, jeg glæder mig MEGET til min pakke from over there!:-)
Knus fra Marianne