tirsdag, august 31, 2004

Mine fødder svøbt med røde "bølger"!

Ja, så blev jeg endelig færdig med "bølge" strømperne, der var en af opgaverne i Six Sox Knitalong ........jeg tror aldrig jeg bliver helt "dus" med at strikke snoninger i min strømper.........det bliver simpelthen noget "gnider-værk"! MEN jeg har ikke helt droppet min ide om at strikke endnu et par i dette "Making Waves" mønster i blå grønne nuancer! Vi får se! Bølge-mønstret er på skaftet!


Marianne......hvor'n står det til med dine "bølge" sokker?????

Mit halstørklæde i "Multi-Diagonal" mønster er også ved at se en ende.......jeg er ihvertilfælde ved at løbe tør for garn..........og det bliver uden frynser,.........at den simple årsag, at jeg ikke bryder mig om frynser! Der er nu noget ved halstørklæder, som gør at pludselig bliver man bare så træt af at strikke videre på det.........det er somom det slet ikke bliver længere! Men det er som regel altid et overskueligt antal masker at arbejde med :-)



Den norske børnetrøje gik bare så godt.....faktisk var jeg færdig med at strikke bullen.....men så opdagede "stjernen"....altså migselv, at den store mønsterbort's motiv ikke var centreret............det havde jeg ikke lige taget højde for da jeg omformaterede trøjen til en cardigan.........så det var bare med at "rip it, rip it".........men er nu kommet godt igang igen!


1 kommentar:

Marianne Knorborg sagde ...

Hvad mig? Bølger - hva' for nogle bølger?
Men der er jo en hel måned til de skal være færdige - så den tid - den glæde!:-))
Men Malle, der er nu noget galt med os to gamle hippiefår - for jeg kan heller ikke fordrage frynser!!!
Flot tørklæde i øvrigt!:-)
Og barnetrøjen - UUUUHHH, hvor bliver den flot!!
Knus fra Marianne